ngeor.net | blogProudly under construction since 2010
Home Subscribe Contact My CV

Αποτροπιασμός 2 Mar 2011 0 Comments

Δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν εν μέσω καταδίωξης χθες όπως διαβάζω στο in.gr. Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι από την αστυνομία. Όπως διαβάζω, ο κύριος Παπουτσής, υπουργός προστασίας του πολίτη, επέστρψε από την Τουρκία διακόπτοντας την επίσκεψή. Αυτό που μου μπήκε σαν ακίδα στο μάτι ήταν η εξής του δήλωση (αν την αποδίδει σωστά το in.gr): «το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας πρέπει να εκφράσει τον αποτροπιασμό του για αυτό το έγκλημα». Ειδικά η λέξη πρέπει είναι το πρόβλημα. Αποτροπιασμός καταναγκαστικός, εκ του υπουργού εκπορευόμενος, δια άπαντες τους Έλληνες.

Τον αποτροπιασμό που δύο νέα παιδιά πεθαίνουν τόσο πρόωρα κύριε Παπουτσή δεν περιμένουμε να μας το διατάξετε για να τον νιώσουμε.

Δυστυχώς, ο δικός σας αποτροπιασμός εξαρτάται από το αν το θύμα φοράει στολή ή όχι. Ποτέ υπουργός εργασίας δεν θα διακόψει το ταξίδι του επειδή σκοτώθηκε πέφτωντας από ύψος κάποιος ανασφάλιστος οικογενειάρχης μετανάστης που καθαρίζει τζάμια σε κρατικό κτήριο. Ποτέ δεν θα εκφράσει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος την καταδίκη του σε τέτοια περιστατικά όπου απλοί εργάτες καταπλακώνονται από μηχανήματα. Σεντόνια ολόκληρα από ανακοινώσεις. Εύχομαι στο μέλλον ο πολιτικός κόσμος να εκφράζει τον αποτροπιασμό του και για τους άδικους θανάτους σε εργατικά ατυχήματα άλλων επαγγελματικών κλάδων, ή ακόμα και για τους θανάτους που προκαλούν πάνω στο καθήκον τους οι ίδιοι οι αγαπημένοι σας αστυνομικοί.

Μέχρι τότε, ο αποτροπιασμός επιστρέφεται ως ανεπαρκής.

Categories:

Add comment

 

  Country flag


  • Comment
  • Preview
Loading

Recent Comments

Comment RSS
ngeor.net